UNNGÅ BATTERIFELLA - BYTT BATTERI I TIDE!

• GRATIS BATTERISJEKK

• ÷30% PÅ BOSCH STARTBATTERI

Bosch%20bakgr-%206

Nå får GRATIS batterisjekk og 30% rabatt på nytt kvalitetsbatteri fra Bosch hos din lokale Dekkpartner!!

Kampanjen varer t.o.m 24.februar 2019. 

Finn din nærmeste Dekkpartner:

GRATIS BATTERISJEKK!

veihjelp
Flatt batteri er en av de viktigste årsakene til at mange må bestille bilberging på denne tiden av året. Å ikke få startet bilen i vinterkulda fordi batteriet er flatt, er noe av mange av oss har opplevd. De fleste av oss tenker nok ikke så mye på å lade bilbatteriet før det er for sent. Den beste løsningen er å få utført en skikkelig batterikontroll. Det er bedre å bruke noen minutter på verksted enn å vente i flere timer før kranbilen dukker opp. Hos Dekkpartner er vi en gjeng entusiastiske og serviceinnstilte fagfolk med arbeidslyst som står klar til å hjelpe deg!
 

BOSCH KVALITETSBATTERIER

bosch%20startbatter-2
Vi selger og tester startbatterier fra Bosch. Bosch bilbatterier er blant de absolutt beste startbatteriene til personbil.Disse batteriene er utviklet for å imøtekomme kravene til ulike biltyper og sikrer at bilen din alltid har mye kraft tilgjengelig. Bosch’s slagord er «Invented for life» og deres bilbatterier forsøker virkelig å leve opp til navnet. Bosch utvikler vedlikeholdsfrie batterier som passer nesten alle bilmerker og modeller, og med på kjøpet får du også høyest mulig kvalitet, sikkerhet og pålitelighet.

 
logo%20liggende%20dekkpartner
Dekkpartner er en Nordisk fagkjede med i alt 248 verksteder i Norge, Sverige og Finland. Kjeden er eiet av medlemmene og er uavhengig av leverandører og produsenter.

Bli Dekkpartner forhandler

Dekkpartner AS