Dekkpartner

GJØR BILEN VINTERKLAR - BYTT BATTERI OG VISKERE!

• ÷30% PÅ BOSCH VINDUSVISKERE

• ÷30% PÅ BOSCH STARTBATTERI

• GRATIS BATTERISJEKK

Logo-Bosch
30%20viskere_batteri_1

Nå får du 30% rabatt på Bosch vindusviskere og 30% på nytt kvalitetsbatteri fra Bosch pluss GRATIS batterisjekk hos din lokale Dekkpartner!!

Kampanjen varer t.o.m 13.februar 2021

Finn din nærmeste Dekkpartner:

BOSCH VINDUSVISKERE

vindusviskere_1
God sikt er viktig, spesielt nå vinterstid med veisalt, nedbør og lite lys. Og lite er vel så irriterende som dårlige vindusviskere. Hos Dekkpartner stoler vi på vindusviskere av topp kvalitet fra Bosch. Uansett hvilken Bosch-modell du velger kan du alltid være sikker på å oppnå perfekt visking, optimal sikt og sikker kjøring - selv under de vanskeligste værforholdene.


 

BOSCH KVALITETSBATTERIER

bosch%20startbatter-2
Vi selger og tester startbatterier fra Bosch. Bosch bilbatterier er blant de absolutt beste startbatteriene til personbil. Disse batteriene er utviklet for å imøtekomme kravene til ulike biltyper og sikrer at bilen din alltid har mye kraft tilgjengelig. Bosch utvikler vedlikeholdsfrie batterier som passer nesten alle bilmerker og modeller, og med på kjøpet får du også høyest mulig kvalitet, sikkerhet og pålitelighet.

 

GRATIS SJEKK AV BATTERIET

veihjelp
Flatt batteri er en av de viktigste årsakene til at mange må bestille bilberging på denne tiden av året. Å ikke få startet bilen i vinterkulda fordi batteriet er flatt, er noe mange av oss har opplevd. Den beste løsningen er å få utført en skikkelig batterikontroll. Det er bedre å bruke noen minutter på verksted enn å vente i flere timer før kranbilen dukker opp. Hos Dekkpartner er vi en gjeng entusiastiske og serviceinnstilte fagfolk med arbeidslyst som står klar til å hjelpe deg!