Trenger du nye dekk?

Dekkpartner har dekk fra de ledende produsentene. Som fri og uavhengig forhandler fører vi et bredt utvalg der vi legger vekt på kvalitet, sikkerhet, komfort og god totaløkonomi. Uansett om du er på jakt etter nye sommerdekk eller vinterdekk, til mindre eller større kjøretøy, så har vi det rette alternativet for deg.

Når du kommer til oss gjør vi alltid en vurdering av ditt behov basert på din biltype og bruksområde, for på den måten best mulig kunne hjelpe deg med rett valg av dekk. Siden vi er en uavhengig dekk-kjede er det ingen produsenter som styrer vårt sortiment og våre anbefalinger. Dette gir deg som kunde trygghet på at vi alltid kan anbefale dekk som er best for akkurat deg, din bil og kjørestil.

Det skandinaviske klimaet gjør at veiene våre alltid har variert underlag. Skal vi føle oss trygge når vi er ute og kjører, må vi ha godt veigrep. Sammen med flere av de største merkevarene innen dekkbransjen tilbyr vi sommer- og vinterdekk som gir deg godt grep året rundt – til en bra pris.

Utvalgte vinterdekk

nokian hakka r3-ny

NOKIAN

Hakkapeliitta R3
nokian hakka 9

NOKIAN

Hakkapeliitta 9
xi3

MICHELIN

X Ice XI3
michelin x ice north 4-ny

MICHELIN

X Ice North 4
ultragrip-ice-2-skr%c3%a5

GOODYEAR

UltraGrip Ice 2
conti vikingcontact-7-ny

CONTINENTAL

VikingContact 7

Utvalgte sommerdekk

michelin energy saver

MICHELIN

Energy Saver+
nokian hakka blue suv

NOKIAN

Hakka Blue
goodyear efficientgrip

GOODYEAR

EfficientGrip
falken-azenis-fk510

FALKEN

Azenis FK 510
pirelli-cinturato-p7

PIRELLI

Centurato P7
continental-eco-contact-5

CONTINENTAL

EcoContact 5

Dekk til alle typer kjøretøy

Vi er spesialister på dekk, og gjennom vårt store nettverk av leverandører leverer vi dekk til alle typer kjøretøy. Vi har et bredt utvalg av dekk til både personbil, ATV, lastebil, industri og landbrukskjøretøyer. I tillegg skaffer vi alt av smådekk og spesialdekk til alle typer redskaper og kjøretøyer.

Vi har dekkene og felgene du trenger!

Som uavhengig dekkforhandler fører vi et bredt utvalg av dekk hvor vi legger vekt på kvalitet, sikkerhet, komfort og god totaløkonomi.

logo liggende dekkpartner
Dekkpartner er en Nordisk fagkjede med i alt 248 verksteder i Norge, Sverige og Finland. Kjeden er eiet av medlemmene og er uavhengig av leverandører og produsenter.

Bli Dekkpartner forhandler

Dekkpartner AS