Dekkpartner

Trenger du nye dekk?

Gr%C3%B8nn%20strek
Nye dekk
Dekkpartner har dekk fra de ledende produsentene. Som fri og uavhengig forhandler fører vi et bredt utvalg der vi legger vekt på kvalitet, sikkerhet, komfort og god totaløkonomi. Uansett om du er på jakt etter nye sommerdekk eller vinterdekk, til mindre eller større kjøretøy, så har vi det rette alternativet for deg.

Når du kommer til oss gjør vi alltid en vurdering av ditt behov basert på din biltype og bruksområde, for på den måten best mulig kunne hjelpe deg med riktig dekkvalg. Siden vi er en uavhengig dekk-kjede er det ingen produsenter som styrer vårt sortiment og våre anbefalinger. Dette gir deg som kunde trygghet på at vi alltid kan anbefale de dekkene som er best for akkurat deg, din bil og din kjørestil. Som lokale dekkforhandlere legger vi også stor vekt på å kunne tilby deg best mulig kundeservice.

Det skandinaviske klimaet gjør at veiene våre alltid har variert underlag. Skal vi føle oss trygge når vi er ute og kjører, må vi ha godt veigrep. Sammen med flere av de største merkevarene innen dekkbransjen tilbyr vi både sommerdekk og vinterdekk som gir deg godt grep året rundt – til fornuftige priser.

Utvalgte vinterdekk

Hos oss får du et bredt utvalg av vinterdekk i alle segmenter. Uansett om du er på jakt etter billige alternativ eller vinterdekk av høyeste kvalitet har vi dekkene for deg. Anerkjente merker som Michelin, Goodyear, Continental og Nokian, samt flere gode alternativ på pris.
Nokian_Hakka_R3-NY

NOKIAN

Hakkapeliitta R3
Nokian%20hakka_9

NOKIAN

Hakkapeliitta 9
XI3

MICHELIN

X Ice XI3
Michelin%20X%20Ice%20north%204-NY

MICHELIN

X Ice North 4
Ultragrip-Ice-2-skr%C3%A5

GOODYEAR

UltraGrip Ice 2
Conti%20vikingcontact-7-NY

CONTINENTAL

VikingContact 7

Utvalgte sommerdekk

Hos oss får du sommerdekk som hevder seg jevnt bra i dekktestene. Både kjente merkevarer og gode alternativer på pris. Anerkjente merker som Michelin, Goodyear, Continental , Nokian, Falken, Pirelli med flere. Råd og veiledning om riktig dekkvalg får du selvsagt med på kjøpet.
Michelin_energy%20saver

MICHELIN

Energy Saver+
Nokian_Hakka_Blue_SUV

NOKIAN

Hakka Blue
goodyear_efficientgrip

GOODYEAR

EfficientGrip
falken-azenis-fk510

FALKEN

Azenis FK 510
Cinturato-P7-(P7C2)

PIRELLI

Centurato P7
Continental-Eco-Contact-5

CONTINENTAL

EcoContact 5

Dekk til alle typer kjøretøy

Vi er spesialister på dekk, og gjennom vårt store nettverk av leverandører leverer vi dekk til alle typer kjøretøy. Vi har et bredt utvalg til både personbil, ATV, lastebil, industri og landbrukskjøretøyer. I tillegg skaffer vi alt av smådekk og spesialdekk til alle typer redskaper og kjøretøyer som plenklipperdekk, golfbane biler, snøfreserdekk, tralledekk, trillebårdekk.

Alle våre forhandlere er godkjente dekkverksted hos Statens Vegvesen og har lang erfaring med reparasjon og omlegging av dekk. Hos oss kan du være trygg på at alt arbeid blir utført på en profesjonell, trafikksikker og forskiftsmessig måte.
Traktordekk landbruksdekk

LANDBRUKSDEKK

Hos Dekkpartner har vi et bredt sortiment av traktordekk og landbruksdekk fra flere kjente produsenter. Vi har flere forhandlere som tilbyr salg og service på traktordekk og landbruksdekk.
Les mer..
ATV dekk

ATV DEKK

Hos Dekkpartner har vi et godt utvalg av ATV dekk. Vi fører kjente merker som Kenda, Wanda og Sun-F og skaffer det aller meste av ATV dekk til både asfalt og terreng.
Les mer..
Lastebildekk

LASTEBILDEKK

Hos Dekkpartner har vi forhandlere som tilbyr et godt utvalg av lastebil- og bussdekk.  Vi leverer et bredt utvalg av lastebildekk fra flere ulike produsenter som er gode både på kvalitet og pris.
Les mer ..

Vi har dekkene og felgene du trenger!

Som uavhengig dekkforhandler fører vi et bredt utvalg av dekk hvor vi legger vekt på kvalitet, sikkerhet, komfort og god totaløkonomi.