Sommerdekk

DekkPartner har dekk fra de ledende produsentene. Som en fri og uavhengig forhandler fører vi et bredt utvalg der vi legger vekt på kvalitet, sikkerhet, komfort og god totaløkonomi. Du finner et utvalg av våre bestselgere på denne siden. Ta gjerne kontakt med oss for råd og veiledning.

Skal du kjøpe nye sommerdekk? Husk at valg av riktige sommerdekk avhenger både av biltype, kjørestil og dine forventninger. Alle våre forhandlere drives av profesjonelle fagfolk med lang erfaring og kunnskap som kommer deg til gode. Derfor kan vi alltid anbefale det dekket som er best for deg og din bil. 

Du finner et utvalg av våre bestselgere på denne siden. Ta gjerne kontakt med oss for råd og veiledning.

Våre sommerdekk

Klikk på bilde for mer info om hvert enkelt dekk
michelin energy saver

MICHELIN

Energy Saver+
primacy 3

MICHELIN

Primacy 3
pilot-sport-4-1

MICHELIN

Pilot Sport 4
nokian hakka blue suv

NOKIAN

Hakka Blue
falken-ze914

FALKEN

Ziex ZE 914
falken-azenis-fk510

FALKEN

Azenis FK 510
goodyear efficientgrip

GOODYEAR

EfficientGrip
continental-eco-contact-5

CONTINENTAL

EcoContact 5
continental-premiumcontact-6

CONTINENTAL

PremiumContact 6
pirelli-cinturato-p7-ny

PIRELLI

P7 Cinturato
maxxis hp5

MAXXIS

HP 5
sailun-atrezzo-elite

SAILUN

Atrezzo

Bytte til sommerdekk

Hvis du kjører med piggdekk vinterstid er du nødt til å bytte. Utgangspunktet er at man skal være skodd etter forholdene og at bilen oppfyller kravene om tilstrekkelig veigrep. Krav om veigrep veier tyngre enn fristene. Dette må bilføreren selv vurdere. Fristen for å ta av piggdekk er første mandag etter 2. påskedag med unntak av Nord-Norge.
Det er ingen frister knyttet til bruken av piggfrie vinterdekk men det er føreren som må vurdere om kjøretøyet har tilstrekkelig veggrep.

Viktig med gode sommerdekk

Den minste tillatte mønsterdybden på sommerdekk er 1,6 mm. Som dekkspesialister anbefaler vi likevel at du skifter ved minimum 3 mm mønsterdybde. Dette fordi slitte dekk går først og fremst ut over våtgrepet og dekkenes evne til å drenere vann, noe som igjen kan få fatale konsekvenser i en nødsituasjon på vått underlag. Lav rullemotstand kombinert med godt våtgrep er det som vektlegges mest i dekktestene og er det du som forbruker bør se etter ved valg av nye sommerdekk.
logo liggende dekkpartner
Dekkpartner er en Nordisk fagkjede med i alt 248 verksteder i Norge, Sverige og Finland. Kjeden er eiet av medlemmene og er uavhengig av leverandører og produsenter.

Bli Dekkpartner forhandler

Dekkpartner AS