Dekkpartner

Sommerdekk

Gr%C3%B8nn%20strek
Kjøpe sommerdekk
Skal du kjøpe nye sommerdekk? Husk at valg av riktige sommerdekk avhenger både av biltype, kjørestil og dine forventninger. Alle våre forhandlere drives av profesjonelle fagfolk med lang erfaring og kunnskap som kommer deg til gode. Derfor kan vi alltid anbefale det dekket som er best for deg og din bil. 
Dekkpartner har sommerdekk fra de ledende produsentene. Som en fri og uavhengig forhandler fører vi et bredt utvalg der vi legger vekt på kvalitet, sikkerhet, komfort og god totaløkonomi.

Du finner et utvalg av våre bestselgere på denne siden. Ta gjerne kontakt med oss for råd og veiledning om kjøp av nye sommerdekk.

Våre sommerdekk

Hos oss får du et bredt utvalg av sommerdekk i alle segmenter. Uansett om du er på jakt etter billige sommerdekk eller dekk av høyeste kvalitet har vi dekkene for deg.
Klikk på bilde for mer info om hvert enkelt sommerdekk.
Michelin_energy%20saver

MICHELIN

Energy Saver+
MICHELIN%20ePrimacy_nyhet

MICHELIN

e-Primacy
michelin-primacy_4

MICHELIN

Primacy 4
Pilot-Sport-4-1

MICHELIN

Pilot Sport 4
Nokian%20Hakka%20Green%203_NY

NOKIAN

Hakka Green 3
Nokian_Hakka_Blue_SUV

NOKIAN

Hakka Blue
Nokian_Hakka_Black

NOKIAN

Hakka Black 2
Falken-ZE914

FALKEN

Ziex ZE 914
falken-azenis-fk510

FALKEN

Azenis FK 510
goodyear_efficientgrip

GOODYEAR

EfficientGrip
efficientgrip_suv

GOODYEAR

EfficientGrip SUV
Goodyear%20Efficientgrip%20Performance

GOODYEAR

EfficientGrip Perform
Goodyear%20Eagle%20F1%20Assymetric

GOODYEAR

Eagle F1 Asymmetric
Goodyear%20Eagle%20Asymetric%20SUV

GOODYEAR

Eagle F1 Asym. SUV
Efficientgrip%20Cargo

GOODYEAR

EfficientGrip Cargo
Continental-Eco-Contact-5

CONTINENTAL

EcoContact 5
Continental-PremiumContact-6

CONTINENTAL

PremiumContact 6
Cinturato-P7-(P7C2)

PIRELLI

Cinturato P7 (P7C2)
toyo-proxes-cf2

TOYO

Proxes CF 2
Maxxis%20HP5%20testvinner_21

MAXXIS

HP 5
Sava_Intensa-HP

SAVA

Intensa HP
Sailun-Atrezzo-Elite

SAILUN

Atrezzo
Antares%20Ingens%20A1

ANTARES

Ingens A1

Viktig med gode sommerdekk

Den minste tillatte mønsterdybden på sommerdekk er 1,6 mm. Som dekkspesialister anbefaler vi likevel at du skifter ved minimum 3 mm mønsterdybde. Dette fordi slitte dekk går først og fremst ut over våtgrepet og dekkenes evne til å drenere vann, noe som igjen kan få fatale konsekvenser i en nødsituasjon på vått underlag. Lav rullemotstand kombinert med godt våtgrep er det som vektlegges mest i dekktestene og er det du som forbruker bør se etter ved valg av nye sommerdekk.

Bytte til sommerdekk

Ofte kan det være lett å falle for fristelsen å utsette skiftingen til sommerdekk. Særlig gjelder det de som kjører på piggfrie vinterdekk. Hvis du kjører med piggdekk vinterstid er du nødt til å bytte. Utgangspunktet er at man skal være skodd etter forholdene og at bilen oppfyller kravene om tilstrekkelig veigrep. Krav om veigrep veier tyngre enn fristene. Dette må bilføreren selv vurdere. Fristen for å ta av piggdekk er første mandag etter 2. påskedag med unntak av Nord-Norge. Det er i utgangspunktet ingen frister knyttet til bruken av piggfrie vinterdekk men det er føreren som må vurdere om kjøretøyet har tilstrekkelig veigrep. Piggfrie vinterdekk har en mye mykere gummiblanding og egner seg ikke på sommerføre. Vi anbefaler å alltid skifte når været tilsier det.
Skal du kjøpe nye sommerdekk står vi hos Dekkpartner alltid klar til å hjelpe deg! Vi har forhandlere i store deler av Norge.
Akershus: Eidsvoll Verk, Drøbak, Slependen, Kolbotn, Strømmen, Lillestrøm, Rud. Buskerud: Asker, Kongsberg, Lierskogen, Drammen, Geithus, Krokstadelva. Oppland: Gran, Lena, Lom, Fåberg. Hordaland: Stord, Alversund, Bømlo, Bergen, Voss, Os. Vestfold: Stokke, Tønsberg, Sandefjord, Sande. Østfold: Rygge, Halden, Rakkestad, Mysen, Gressvik, Sarpsborg. Aust-Agder: Froland. Vest Agder: Vanse, Kristiansand. Rogaland: Øvre Vats, Nærbø, Haugesund, Sandnes, Ålgård, Bryne, Sirevåg, Egersund. Sogn og Fjordane: Lærdal. Møre og Romsdal: Åndalsnes, Ørsta, Molde, Ålesund, Romsdal. Trøndelag: Trondheim, Oppdal, Orkanger, Steinkjer, Orkanger, Stjørdal. Troms: Silsand, Tromsdalen, Brøstadbotn, Storsteinnes. Finnmark: Tana.