Dekkpartner

Vinterdekk

Gr%C3%B8nn%20strek
Kjøpe vinterdekk
Skal du kjøpe nye vinterdekk er viktig å velge riktige dekk. Med tanke på at vi lever i et langstrakt land med mye vekslende vær kreves det adskillig mer av dekkene dine om vinteren. Du bør sørge for at du velger vinterdekk som er tilpasset og godkjent for våre krevende nordiske vinterveier. Som en fri og uavhengig forhandler, fører vi et bredt utvalg av vinterdekk der vi legger vekt på kvalitet, sikkerhet, komfort og god totaløkonomi. Derfor kan vi alltid anbefale de dekkene som er best for deg og din bil.

Alle våre forhandlere drives av profesjonelle fagfolk med lang erfaring og kunnskap som kommer deg til gode. Velkommen til oss enten du trenger hjelp til hjulskift eller kjøpe nye vinterdekk. 

Du finner et utvalg av våre bestselgere på denne siden. Ta gjerne kontakt med oss for råd og veiledning om kjøp av nye vinterdekk.

Våre vinterdekk

Hos oss får du et bredt utvalg av vinterdekk i alle segmenter. Uansett om du er på jakt etter billige alternativ eller dekk av høyeste kvalitet har vi dekkene for deg.
Klikk på bilde for mer info om hvert enkelt vinterdekk
Nokian-Hakkapeliitta-R2-SUV

NOKIAN

Hakkapeliitta R2
Nokian_Hakkapeliitta_R3-testvinner

NOKIAN

Hakkapeliitta R3
Nokian%20hakka_9

NOKIAN

Hakkapeliitta 9 (pigg)
Ultragrip-Ice-2-skr%C3%A5

GOODYEAR

Ultragrip Ice 2
Goodyear-Ultragrip-ice%20suv

GOODYEAR

Ultragrip Ice SUV
goodyear-ultragrip-ice-arctic-full

GOODYEAR

Ultragrip Ice Arctic (pigg)
Goodyear-UltraGrip-Ice-Arctic-SUV

GOODYEAR

Ultragrip Ice Arctic SUV
Ultragrip%20Performance

GOODYEAR

Ultragrip Performance
Ultragrip%20Performance%20SUV

GOODYEAR

Ultragrip Performance SUV
Ultragrip%20Cargo

GOODYEAR

Ultragrip Cargo
X-ICE%20Snow_ny

MICHELIN

X Ice Snow
XI3

MICHELIN

X Ice XI3
michelin%20x%20ice%20north3

MICHELIN

X Ice North 3 (pigg)
Michelin%20X%20Ice%20north%204-NY

MICHELIN

X Ice North 4 (pigg)
michelin-latitude%20x%20icexi2

MICHELIN

Latitude X Ice
Latitude%20X-ICE%20North

MICHELIN

Latitude X Ice North (pigg)
ContiVikingContact%206

CONTINENTAL

VikingContact 6
Continental%20vikingcontact-7-testvinner

CONTINENTAL

VikingContact 7
conti_icecontact%20-2

CONTINENTAL

IceContact 2 (pigg)
PIRELLI-ICE-ZERO-NY

PIRELLI

Ice Zero FR
PIRELLI-WINTER-ICE-ZERO

PIRELLI

Ice Zero (pigg)
Falken_EPZ_2

FALKEN

Espia EPZ 2
ESPIA%20ICE

FALKEN

Espia ICE (pigg)
Arctictrekker%20SP02

MAXXIS

Arctictrekker SP02
Sailun-Ice-Blazer-WSL-2

SAILUN

IceBlazer WSL 2
vredestein_snowtrac5

VREDESTEIN

Snowtrac 5

Viktig med god mønsterdybde

Regelen er at dybden på vinterdekk skal være minimum 3 mm på det mest slitte punktet. Det er viktig å huske at om dekkene skal vare ut hele vinteren, så kan det være lurt å bytte selv om du ligger rett over dette. Gode vinterdekk gir deg mer kontroll over bilen og du minimerer risikoen for at ulykker skal skje på glatt føre. Sjekk mønsterdybden jevnlig. Uansett dekkmerke er mønsterdybden helt avgjørende for hvordan dekkene oppfører seg både når det er vann på veien og hvordan de griper på snø og is.

Bytte til vinterdekk

Piggdekk kan du ikke sette på før 1. november hvert år og du må ta de av igjen innen første mandag etter påske.
I Nord-Norge er piggdekk tillat mellom 16.oktober og  og 30.april, mens det er egne regler for Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Det er ikke et krav om at du bruker piggdekk i vinterhalvåret, men vinterdekk må du ha dersom føret tilsier det. Utgangspunktet er at man skal være skodd etter forholdene og at bilen oppfyller kravene om tilstrekkelig veigrep. Krav om veigrep veier tyngre enn fristene. Dette må bilføreren selv vurdere. Trenger du hjelp til hjulskift eller å velge nye vinterdekk - ta gjerne kontakt med oss for råd og veiledning.
Skal du kjøpe nye vinterdekk står vi hos Dekkpartner alltid klar til å hjelpe deg! Vi har forhandlere i store deler av Norge.
Akershus: Eidsvoll Verk, Drøbak, Slependen, Kolbotn, Strømmen, Lillestrøm, Rud. Buskerud: Asker, Kongsberg, Lierskogen, Drammen, Geithus, Krokstadelva. Oppland: Gran, Lena, Lom, Fåberg. Hordaland: Stord, Alversund, Bømlo, Bergen, Voss, Os. Vestfold: Stokke, Tønsberg, Sandefjord, Sande. Østfold: Rygge, Halden, Rakkestad, Mysen, Gressvik, Sarpsborg. Aust-Agder: Froland. Vest Agder: Vanse, Kristiansand. Rogaland: Øvre Vats, Nærbø, Haugesund, Sandnes, Ålgård, Bryne, Sirevåg, Egersund. Sogn og Fjordane: Lærdal. Møre og Romsdal: Åndalsnes, Ørsta, Molde, Ålesund, Romsdal. Trøndelag: Trondheim, Oppdal, Orkanger, Steinkjer, Orkanger, Stjørdal. Troms: Silsand, Tromsdalen, Brøstadbotn, Storsteinnes. Finnmark: Tana.