Dekkhotell

Gr%C3%B8nn%20strek
Dekkhotell hos Dekkpartner
Er du lei av tunge løft eller opptar hjulene dine verdifull plass i bod eller garasje? Sjekk inn dekkene dine på dekkhotell. Da blir dekkene skiftet, vasket, pleiet og oppbevart til neste sesong.

Med dekkhotell løser vi alle problemer rundt hjulskift og oppbevaring. Ikke bare skifter vi dekkene dine i en fei, men vi sørger også for å oppbevare dem under riktige og trygge forhold. La oss ta godt vare på dekkene dine. Når dekkene oppbevares riktig holder de også lengre.

Vi tar oss av renhold av både dekk og felger, slik at de holder seg bedre under lagring. Kontroll av dekk og felger inngår i servicen på vårt dekkhotell. Vi sjekker at mønsterdybden er tilstrekkelig for å tåle en ny sesong. Avbalansering av dekkene tar vi oss også av.

Mange fordeler med dekkhotell:

 
  • Vask av dekk og felger før lagring gjør at de holder seg bedre og forlenger dekkets levetid. Vi sørger for grundig rengjøring før lagring.
  • Oppbevaring under riktige forhold er viktig. Med dekkhotell slipper du tunge løft og frigjør lagringsplass.
  • Timebestilling - Vi sender deg forslag om tidspunkt for hjulskift. Vi sørger for at bilen din blir riktig “skodd” i forhold til årstidene.
  • Balansering - Avbalansering bør gjøres før hver sesong.
  • Kontroll av dekk og felger er et viktig sikkerhetstiltak. Vi sjekker at mønsterdybden er tilstrekkelig for å tåle en ny sesong. Må noe utbedres, får du beskjed i god tid.
  • Forsikring sørger for at alle hjulene er dekket mot tyveri og brann under lagring.

Kapasitet og pris varierer for hver enkelt avdeling. For lokale priser og tilgjengelig kapasitet sjekk med din nærmeste Dekkpartner dekkforhandler.
hotell2

Førsteklasses dekkhotell!

La oss ta godt vare på dekkene dine. Når dekkene oppbevares riktig holder de også lengre.