Dekkpartner
Goodyear SoundComfort
technology-logo-soundcomfort

Goodyear SoundComfort teknologi

I blant er mindre mer!

Slapp av med opptil 50% mindre støy i bilen!
Goodyear SoundComfort teknologi gjør kjøreturen både stillere og mer komfortabel ved å redusere støynivået inne i kjøretøyet med opptil 50%*
GOOdY_trsp

Du kommer til å like lyden av dette!

Goodyear sine SoundComfort-dekk er utformet med en integrert lydbarriere. Den akustiske barrieren fungerer som en pute for dekkene – den reduserer luftvibrasjonen og demper støyen inne i bilen når du kjører, slik at støynivået inne i kjøretøyet halveres sammenliknet med bruk av vanlige dekk*.
Resultatet? En stillere, mer avslappet opplevelse for både deg og passasjerene.

Se denne videoen for å se hvordan det fungerer.
technology-logo-soundcomfort

Et riktig valg

Det er mange elementer som skaper støy innvending i en bil: vind, kjørehastighet, veiforhold, motor- og strukturlyder samt dekk. En av de viktigste kildene til dekkstøy er resonans i dekkets luftdel. Denne produseres av luftvibrasjon inne i dekket, som igjen overføres til kjøretøyets struktur. Goodyear SoundComfort teknologi reduserer resonansen i dekkets luftdel.

Den gode nyheten er at du kan velge Goodyear SoundComfort uten å gå på kompromiss med andre funksjoner. Garantien er den samme, dekkene kan repareres og kjøreytelsen er akkurat like god – den eneste forskjellen er at de er mye mer stillegående.

Tilgjengelig for både sommerdekk og vinterdekk

De følgende Goodyear-produktene er tilgjengelige med Goodyear SoundComfort teknologi i utvalgte størrelser:

*Avhengig av type kjøretøy, fart og underlag det kjøres på. Basert på målinger gjort inni kjøretøyet, under kjøring. Testet februar 2018, januar 2018, november 2017 og oktober 2011 av Goodyears ingeniører i Luxembourg. Dekk størrelse: 225/55R17 på VW Passat Alltrack og Ford Kuga og 225/55R17 på Audi A7.