Dekkpartner

Om Dekkpartner

Gr%C3%B8nn%20strek
Den 20. januar 1994 ble DekkPartner etablert av en veldig liten gruppe optimister i Norge. Motivasjonen var å etablere noe fritt og uavhengig i dekkbransjen. DekkPartner ble lansert på et gunstig tidspunkt, og var ikke mer enn kommet i gang før det hadde vokst til en samling på 32 verksteder.
Deretter ekspanderte DekkPartner jevnt i flere år, og ble etter hvert den største kjeden bestående av frie og uavhengige entreprenører i dekkbransjen i Norge. I 2002 ble Blå Ring-kjeden, med sine 25 verksteder kontrollert av GoodYear, implementert i DekkPartner. Samtidig startet prosessen med å etablere DekkPartner i Sverige. En av årsakene var å styrke posisjonen i forhold til de nordiske leverandørene. Det svenske markedet er nærmere dobbelt så stort som det norske, og høyere omsetning og innkjøp betyr bedre betingelser. Finland var også et interessant marked, og i Januar 2005 var DekkPartner etablert her.
foretagskund1
DekkPartner er en av Nordens største aktører i dekkbransjen, og er store i markedet selv i Europeisk målestokk. Vi har en sterk posisjon ovenfor våre leverandører som distribusjonsledd, i tilegg til at vi er en viktig leverandør for de større flåtekundene. Selv om kjeden fremdeles er ung så har vi oppnådd veldig mye på veldig mange områder. Vi fortsetter vårt arbeid for å styrke en allerede sterk posisjon i markedet, og står på for at våre kjedemedlemmer også blir styrket i sitt nærområde.
Dekkpartner i Norge var fra ca. 2009 og frem til 2017 gjennom en turbulent peride med forskjellige samarbeid og nedgang i antall partnere. Fra 2018 drives Dekkpartner helt selvstendig. Dekkpartner som kjede har tro på å lykkes gjennom å skape bedre løsninger for våre Dekkpartnere som skal gi bedre konkurransekraft lokalt med lønnsomhet som mål.

Bli Dekkpartner-forhandler

Vi er en partner eid kjede som satser på at vi skal gi våre partnere best mulig forutsetninger for å være konkurransedyktige i sitt lokalmarked. Vi tror på lokalt eierskap og at dette skaper gode valg, lokal forankring, god service er bedre for kundene enn sentralt eide kjeder som er eid av Dekkprodusenter eller importører.
Våre Dekkpartnere driver ofte forskjellige virksomheter lokalt, men har følgende 4 verdier vi tror på i driften av våre dekkveksteder:
  • Tilgjengelighet for kunden: Åpningstid i sesong hvor vi må være der når kunden trenger oss, enkle gode løsninger for bestilling etc. via mobil.
  • Fagkunnskap. Vi skal være dyktige på det vi gjør og dette skal siker at vi kan ta oss fornuftig betalt for faget vårt.
  • Lidenskap. Vi tror at har du en lidenskap for dekk er du best på dette og dette forstår kunden i opplevelsen og dialogen med oss.
  • Friheten til selv å velge produkter, merker, priser gir oss lokalt stolthet, eierskap, kremmerskap.
 
Som kjede gir vi lokale aktører seriøsitet ved at de er profilert som Dekkpartner og som kjede tilfører vi følgende:
  • Innkjøpsavtaler som er de beste i markedet.
  • Sentralavtaler med kunder som: Leaseplan, ALD, Autolease, Elitepartner, Relacom, Autoplan, Rørgruppen osv. Dersom de trenger dekkversted for sine kunder lokalt blir dette deres kunder via oss.
  • Markedsføring som vi gjør gir verdi og vi hjelper til med lokale kampanjer, facebook osv.
  • Samlinger hvor vi har faglige presentasjoner og hvor man treffer andre som er svært dyktige og hvor man lærer av hverandre. Samtidig har vi det hyggelig sammen.
 
Vi er alltid interessert i å få nye medlemmer. Per i dag er vi over 84 Dekkpartner verksteder i Norge og har vokst kraftig de siste årene.
Ta kontakt for en uforpliktende prat.
Email: post@dekkpartner.no
Dekkretur_slogan-2

Vi tar miljøansvar!

Vi tar miljøansvar og deltar i dugnaden for å gjennvinne dekk. Vi er medlem i bransjeorganet Norsk Dekkretur slik at vi alltid er oppdatert på gjeldende forskrifter. Kasserte dekk innsamles og gjenvinnes.
Les mer om ordningen på Norsk Dekkretur sine nettsider: www.dekkretur.no/