UNNGÅ BATTERIFELLA - BYTT BATTERI I TIDE!

• GRATIS BATTERISJEKK

• ÷30% PÅ SØNNAK STARTBATTERI

S%C3%B8nnak%20bakgr

Nå får GRATIS batterisjekk og 30% rabatt på nytt kvalitetsbatteri fra Sønnak hos din lokale Dekkpartner!!

Kampanjen varer t.o.m 24.februar 2019. 

Finn din nærmeste Dekkpartner:

GRATIS BATTERISJEKK!

veihjelp
Flatt batteri er en av de viktigste årsakene til at mange må bestille bilberging på denne tiden av året. Å ikke få startet bilen i vinterkulda fordi batteriet er flatt, er noe av mange av oss har opplevd. De fleste av oss tenker nok ikke så mye på å lade bilbatteriet før det er for sent. Den beste løsningen er å få utført en skikkelig batterikontroll. Det er bedre å bruke noen minutter på verksted enn å vente i flere timer før kranbilen dukker opp. Hos Dekkpartner er vi en gjeng entusiastiske og serviceinnstilte fagfolk med arbeidslyst som står klar til å hjelpe deg!
 

SØNNAK KVALITETSBATTERIER

s%C3%B8nnak%20startbatteri
Vi selger og tester startbatterier fra Sønnak. Exide Sønnak er verdensledende på produksjon av batterier. De fører et bredt utvalg av bilbatterier og leverer originalbatterier til en rekke ledende bilprodusenter.Disse batteriene er utviklet for å imøtekomme kravene til ulike biltyper og sikrer at bilen din alltid har mye kraft tilgjengelig. Sønnak utvikler vedlikeholdsfrie batterier som passer nesten alle bilmerker og modeller, og med på kjøpet får du også høyest mulig kvalitet, sikkerhet og pålitelighet.

 
logo%20liggende%20dekkpartner
Dekkpartner er en Nordisk fagkjede med i alt 248 verksteder i Norge, Sverige og Finland. Kjeden er eiet av medlemmene og er uavhengig av leverandører og produsenter.

Bli Dekkpartner forhandler

Dekkpartner AS