Testvinnere til knallpriser!

Kampanjepriser på vinterdekk hos Dekkpartner

Nå får du vinterdekk for krevende nordiske forhold til sterkt reduserte kampanjepriser!

kampanjebilde vinter-2
Kampanjeprisene varer t.o.m 31.oktober 2018. Alle oppgitte priser er inklusive merverdiavgift og gjelder ett stk vinterdekk.
Miljøavgift, montering og eventuelt TPMS ventiler tilkommer. Vi tar forbehold om feil i annonserte priser og utsolgt-situasjoner.

 
bosch

BOSCH vindusviskere

Vi fører kvalitets vindusviskere fra BOSCH for god sikt og lang levetid. Vindusviskere fra BOSCH garanterer perfekt viskerytelse, selv under ekstreme værforhold. Uansett hvilke BOSCH vindusviskere du velger kan du alltid være sikker på å oppnå perfekt visking, optimal sikt og sikker kjøring.

Nye vinterfelger - koster mindre enn du kanskje tror!

Vinterfelger har lakk som tåler veisalt, og er designet slik at snøen ikke pakker seg like lett i felgen. Enten du er på jakt etter helt klassiske felger eller ønsker noe mer tøft og ekstremt har vi felger til de aller fleste biltyper i flere prisklasser. Utvalget er meget stort, så vi anbefaler at du tar turen innom en av våre forhandlere for en hyggelig felgprat.

Vi lager pakkepriser på hele vårt sortiment! Be om pris til din bil!


 
vinterfelger-2

Vår kunnskap - din trygghet!

Som fri og uavhengig forhandler fører vi et bredt utvalg av dekk der vi legger vekt på kvalitet, sikkerhet, komfort og god totaløkonomi. Husk at valg av riktige vinterdekk avhenger både av biltype, kjørestil og dine forventninger. Kom innom oss i dag så hjelper vi deg med å finne riktige dekk for din bil og kjørestil. 
 

Andre populære vinterdekk!

xi3

MICHELIN

X-Ice XI3
nokian hakka r3-ny

NOKIAN

Hakkapeliitta R3
nokian hakka 9

NOKIAN

Hakkapeliitta 9
goodyear-ultragrip-ice-arctic-full

GOODYEAR

UltraGrip Ice Arctic
falken epz 2

FALKEN

Espia EPZ 2
conti vikingcontact-7-ny

CONTINENTAL

VikingContact 7
logo liggende dekkpartner
Dekkpartner er en Nordisk fagkjede med i alt 248 verksteder i Norge, Sverige og Finland. Kjeden er eiet av medlemmene og er uavhengig av leverandører og produsenter.

Bli Dekkpartner forhandler

Dekkpartner AS