Dekkpartner

Spesialister skiller seg alltid ut

Vi er spesialister på dekk og har et landsdekkende forhandlernett med entusiastiske og serviceinnstilte fagfolk med arbeidslyst som står klar til å hjelpe deg!

Bestill Time

time%20hover
tires

Vi har dekkene og felgene du trenger!

Dekkpartner er en frittstående kjede, og våre medarbeidere finner dekkene som passer ditt behov enten du trenger sommerdekk, vinterdekk eller felger til personbil, SUV, lastebil, buss, truck, anleggsmaskin eller MC. Kort sagt vi brenner for alt som går på gummihjul!

Uansett om du er på jakt etter nye sommerdekk, vinterdekk eller felger til mindre eller større kjøretøy, så har vi det rette alternativet for deg. Når du kommer til oss gjør vi alltid en vurdering av ditt behov basert på din biltype og bruksområde, for på den måten best mulig hjelpe deg med rett valg av dekk. 

Noen av våre sommerdekk!

MICHELIN%20ePrimacy_nyhet

MICHELIN

e-Primacy
Nokian_Hakka_Blue_SUV

NOKIAN

Hakka Blue SUV
Continental-PremiumContact-6

CONTINENTAL

PremiumContact 6
goodyear_efficientgrip

GOODYEAR

EfficientGrip
falken-azenis-fk510

FALKEN

Azenis FK510
Cinturato-P7-(P7C2)

PIRELLI

Cinturato P7 (P7C2)

Alltid ledige rom på vårt Dekkhotell

Problemer med tunge løft og dårlig lagringsplass? Eller har du rett og slett ikke tid til å skifte dekk? Sjekk inn dekkene på dekkhotell hos Dekkpartner, da blir dekkene skiftet, vasket, pleiet og oppbevart til neste sesong. Med dekkhotell løser vi alle problemer rundt hjulskift og oppbevaring. Ikke bare skifter vi dekkene dine i en fei, men vi sørger også for å oppbevare dem under riktige og trygge forhold.
DP_Dekkhotell-low

Informasjon i forbindelse med Korona smitte

Det er trygt å levere bilen for dekkskifte hos Dekkpartner!


Vi i Dekkpartner ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi lytter nøye til myndighetenes anbefalinger, og tar del i den nasjonale dugnaden som må til for å hindre korona smitte. Vi tar våre medarbeideres og kunders helse på største alvor og har iverksatt ekstratiltak for å forebygge smitte. Vi vil at både du som kunde skal føle deg trygg når du leverer bilen for dekkskifte,  og det samme gjelder ansatte ved våre verksteder.
Ved besøk på våre verksteder ønsker vi at du:
-              Reserverer time på forhånd
-              Blir sittende inne i din egen bil mens dekkskifte pågår.
-              Avtaler betaling på forhånd. Vipps eller faktura.
 
Våre ansatte er pålagt å følge alle råd og tiltak som Folkehelseinstituttet og kommuner iverksetter.
Velkommen til et trygt dekkskifte hos din lokale Dekkpartner!
dekk-service-trsp

Tips og råd

Vi tar miljøansvar!

Vi tar miljøansvar og deltar i dugnaden for å gjennvinne dekk. Vi er medlem i bransjeorganet Norsk Dekkretur slik at vi alltid er oppdatert på gjeldende forskrifter. Kasserte dekk innsamles og gjenvinnes.
Les mer om ordningen på Norsk Dekkretur sine nettsider: www.dekkretur.no/
Dekkretur_slogan-2